Jdi na obsah Jdi na menu
 


Můj kojící polštář

4. 6. 2014

Svůj kojící polštář jsem si bohužel koupila v obchodě. Masově vyráběný bez lásky a po pár týdnech také skoro nepoužitelný. Asi tak by se dal výstižně popsat. Naplň byla z dutého vlákna, které se ovšem seskupilo do několika shluků a už nebyla možnost ho rozdělit a pohodlně používat. 

Nyní bych ráda nabídla své služby a vytvořila pro Vás originální kojící či jiný polštář, naplněný polystyrenovými kuličkami, které se nikdy neshlukují a můžete je dle potřeby doplnit nebo jim naopak ubrat náplně. Polystyrenové kuličky, které používám jsou zdravotně nezávadné a mají atest pro děti do tří let. Tudíž Vaše miminko ani Vás nijak neohrozí. Polštáře mají pevný vnitřní vak, ve kterém je náplň, s dostatečně velkým otvorem pro případné odsypání/dosypání náplně. Povlaky na polštář si můžete vybrat z několika možných dekorů i materiálů. K jednomu polštáři je možné udělat více povlaků v různých dekorech. 

Po domluvě je možné upravit i rozměr polštáře. Standardní velikost je cca 170cm při natažení a 50cm v nejširším bodě. Na přání je také možné v dekoru polštáře vyrobit povlečení do dětské postýlky a zavinovačku. 

 

Náhledy fotografií ze složky Kojící polštáře

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář